Kezdőlap Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

law-1063249_640szupervumen.hu internetes portálra történő belépéssel a következőket fogadtad el:
A szupervumen.hu weboldal összes lapján található tartalom a SZUPERVUMEN Consulting Kft. szellemi tulajdona. A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Ennek következtében:

Az oldal bármely részének (szöveg, fotó, hanganyag, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, címlista) feldolgozása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, harmadik személynek történő értékesítése a Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Tilos továbbá a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, még változatlan formában is.
A szupervumen.hu tartalmának részben vagy egészben történő jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A szupervumen.hu weboldalról híranyagokat átvenni, csak 1/3 részben és a hírforrásra történő egyértelmű, linkkel ellátott visszahivatkozással lehetséges.

Szolgáltatásaink számos, felhasználók által feltöltött hivatkozást, linket, képet, tartalmaznak, amelyek más weboldalakra mutatnak, vagy más weboldalakon találhatók. Ezen képek és weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Tulajdonos nem vállal felelősséget.

A szupervumen.hu logó, valamint domain név szerzői jogvédelem alatt áll. Felhasználása (a hivatkozás kivételével), csak a Tulajdonos előzetes, írásos engedélyével lehetséges!